בקאלה
Baccala דורש על 3 שעות ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 287 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם בקלה מלח, מיץ לימון, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: Baccala, Africa. Kgm, ו בקרה לבנה.
הוראות
ברגע שהבקלה ספוגה בזמן הנדרש, הסירו מהמים והתייבשו. עם סכין פילה חדה מאוד, לחתוך את הבקלה לפרוסות דקות מאוד ולהניח בצד.
בקערה קטנה ולא תגובתית, משלבים את עשבי תיבול ועגבניות צלויות בתנור וזורקים עם מיץ לימון, שמן זית ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מחלקים את baccala באופן שווה בין 4 צלחות ערב מקורר. למעלה כל מנה עם תל של סלט, טפטוף עם שמן זית כתית מעולה מעולה וחומץ בלסמי.
מחממים תנור ל 250 מעלות. לזרוק את כל החומרים יחד ולמקם את הצד בשר על מדף יושב על מחבת סדין. צולים בתנור במשך 2 עד 3 שעות עד עגבניות מיובש עדיין עדין רך.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס