בקלאווה דבש מעורב אגוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מעורב אגוז דבש בקלוין. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 87 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 96 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. לכו לחנות ותרימו ציפורן טחון, מיץ לימון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו בקלאווה עם סירופ דבש, בקלאווה עם סירופ דבש, ו בקלאווה עם הל, דבש ופיסטוקים (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את התאנים חתוכות לקוביות ברום בקערה גדולה לפחות 30 דקות ועד 2 שעות.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מורחים את האגוזים והשקדים על תבנית אפייה וטוסט עד כהה וריחני, על 8 עד 10 דקות. מגניב. לזרוק את האגוזים, שוקולד, סוכר, ותבלינים עם התאנים והרום.
להביא את החמאה לרתיחה על אש נמוכה. דלגו וזרקו את מוצקי הקצף העולים למעלה עד שהחמאה תתבהר, כ-8 עד 10 דקות.
חמאה קלה 16 1/2 על ידי 11 1/2 אינץ ' גיליון פאן.
הסר את הפילו מהחבילה, פרוש ושכב אותו על הדלפק ליד המחבת ולכסות במגבת מטבח.
שכב 1 גיליון של פילו על המחבת מברשת קלות עם חמאה. חזור עם 11 גיליונות נוספים של פילו עובד במהירות ושמירה על פילו מכוסה, כפי שאתה להרכיב את בקלאווה. פיזור 1/3 של תערובת האגוזים (כ 1 1/2 כוסות) באופן שווה על פני השכבות של פילו. חזור 2 פעמים נוספות ומעל עם 12 גיליונות הנותרים של בצק. בזהירות, לחתוך 3/4 של הדרך דרך פילו ומילוי אגוז לעשות על 96 (1 1/2 אינץ') ריבועים.
אופים את בקלאווה עד חום בהיר מבושל דרך, על 1 שעה. להעלות את הטמפרטורה ל 450 מעלות F ואופים עד פריך הזהב, על 5 עד 8 דקות יותר.
מחממים את הסוכר, הדבש והמים בסיר על חום גבוה עד שהסוכר מתמוסס.
מוסיפים את מיץ הלימון ושופכים בזהירות את הסירופ החם על הבקלאווה האפויה, מקפידים להיכנס לכל החתכים.
בואו מגניב. להשלים את הקיצוצים שנעשו מראש בקלאווה לשרת עם קצת דבש טפטף על גבי.
אחסן את בקלאווה במיכל אטום עד 1 שבוע.