קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות32
ציון בריאות2
מגזין

בקלאווה עם דבש פרחי בר

בקלאווה עם דבש פרחי בר
בקלאווה עם דבש פרחי בר דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 32 . יש קינוח זה 132 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. אם יש לך מיץ לימון, סוכר, הל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון לאוהדים של מזון המזרח התיכון. וזה די גרוע. פרחי בר-דבש חצי פרדו עם אפיפיות שומשום דבש, גלידה ממש גולמית עם דבש פרחי בר ואוכמניות, ו בר פרחי בר עוגיות חמאה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
כדי להכין סירופ, לשלב דבש, 1/2 כוס מים, מיץ, ציפורן, וקינמון בסיר בינוני על אש נמוכה; מערבבים עד הדבש הוא מומס לחלוטין (כ 2 דקות). להגדיל את החום בינוני; לבשל, מבלי לערבב, עד רשם מדחום ממתקים 230 (כ 10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום; להתחמם.
3
הסר מוצקים עם כף מחוררת; להשליך.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
כדי להכין מילוי, לשלב פיסטוקים הבא 6 מרכיבים (באמצעות מלח); להפריש.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
מעיל קל צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' עם ספריי בישול. עבודה עם 1 פילו גיליון בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), מקום 1 פילו גיליון לאורכו בתחתית מחבת מוכן, המאפשר סוף הסדין להאריך על הקצוות של צלחת; מעיל קל עם ספריי בישול. חזור על הליך עם 5 פילו גיליונות ספריי בישול עבור סך של 6 שכבות.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
פזרו פילו באופן שווה עם שליש תערובת אגוז (כ 2/3 כוס). חזור על הליך עם פילו, ספריי בישול, ותערובת אגוז 2 פעמים נוספות. השכבה העליונה האחרונה של תערובת אגוז עם פילו 6 גיליונות הנותרים, כל אחד מצופה קלות עם ספריי בישול. מעיל קל גיליון פילו העליון עם ספריי בישול; הקש בקלאווה בעדינות למחבת.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מפזרים משטח בקלאווה עם 1 כף מים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
9
הפוך 3 אפילו לאורך חתכים 7 אפילו לרוחב חתכים כדי ליצור 32 חלקים באמצעות סכין חדה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד פילו הוא חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
טפטוף תערובת דבש באופן שווה על בקלאווה. מגניב במחבת על מתלה תיל. חנות מכוסה בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף