בקלאווה שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 50 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 178 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים, קליפת לימון, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: בקלאווה שוקולד, בקלאווה שוקולד, ו בקלאווה שוקולד.
הוראות
1
חמאה 15-in. אקס-10-אין. אקס-1-אין. מחבתות אפייה. פרוס חבילה אחת של בצק פילו; לחתוך מחסנית לתוך 10-1/2-in. אקס-9-אין. מלבן. חזור עם פילו הנותרים. להשליך שאריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
גרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2
שורה תחתונה של מחבת מוכן עם שני יריעות של בצק פילו (גיליונות יחפפו מעט).
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מברשת עם חמאה. חזור על שכבות 8 פעמים. (שמור על הבצק מכוסה בניילון נצמד ומגבת לחה עד שיהיה מוכן לשימוש כדי למנוע ממנו להתייבש.)
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
בקערה גדולה, לשלב את האגוזים, שבבי שוקולד, סוכר, קינמון וקליפת לימון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
למעלה עם ארבע שכבות בצק פילו, חמאה כל שכבה. למעלה עם תערובת 2 או יותר כוסות אגוז. למעלה עם ארבע שכבות בצק פילו, חמאה כל שכבה; העליון עם תערובת אגוז הנותרים. למעלה עם בצק פילו הנותרים, צחצוח כל שכבה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
גרוטאות טריות
7
טפטוף כל חמאה שנותרה מעל.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
8
באמצעות סכין חדה, לחתוך בקלאווה לתוך 1-1/2-in. יהלומים.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
9
אופים ב 325° במשך 50-60 דקות או עד חום זהוב. בינתיים, לשלב את החומרים סירופ בסיר; להביא לרתיחה על חום בינוני, ערבוב מדי פעם. להפחית חום; מבשלים, חשוף, במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
10
יוצקים בקלאווה חמה. מגניב לחלוטין מחבתות על מדפים תיל.