בקלאווה של Balaboosta
המתכון הבקלאווה של Balaboosta יכול לספק הכמיהה המזרח התיכון שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. מתכון זה מספק 28 מנות. עם 287 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן canolan, תרמיל הל, בצק פילו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו בקלאווה, בקלאווה, ו בקלאווה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את המים, סוכר, דבש, גרידה כתומה, תרמיל הל בסיר בינוני. מבשלים על אש נמוכה עד הסוכר הוא מומס לחלוטין.
מסירים מהחום, מערבבים במי הוורדים, ואז משליכים את גרידת התפוז ואת תרמיל הל.
מעבירים את הסירופ למיכל אטום וצינה במקרר. הסירופ יכול להיעשות 1 יום מראש.
עבור בקלאווה: קו 9-by-13 אינץ ' תבנית אפייה עם נייר קלף.
מערבבים יחד את החמאה והשמן בקערה גדולה. שמור את זה קרוב לאזור העבודה שלך.
מערבבים את האגוזים, אבקת סוכר, מי ורדים, הל וקינמון במעבד מזון. דופק עד קצוץ דק וכמעט דביק.
מניחים גיליון אחד של בצק פילו על תבנית אפייה מרופדת. (לשמור על הסדינים בשימוש של פילו מכוסה במגבת לח כמו שאתה עובד.) לקצץ את הקצוות במידת הצורך או פשוט לקפל אותו כדי להתאים את המגש. בנדיבות, ואני מתכוון בנדיבות, לצחצח את החלק העליון של בצק פילו עם תערובת החמאה.
מניחים שכבה אחת נוספת על גבי מברשת אותו שוב. חזור על התהליך עד שיש לך 8 שכבות של בצק פילו חמאתי.
מורחים את תערובת האגוזים כולה על גבי בתקיפות לארוז אותו.
מניחים שכבה אחת נוספת של בצק פילו על גבי מברשת אותו עם תערובת החמאה. חזור על התהליך עד שיש לך עוד 8 שכבות עם השכבה העליונה מוברש בנדיבות.
חותכים את הבקלאווה ליהלומים קטנים או ריבועים על 2 אינץ ' מרובע באמצעות סכין חדה מאוד.
מניחים גיליון נייר קלף על גבי ואופים במשך 30 דקות.
הסר את נייר הקלף ואופה עד חום זהוב, כ -15 דקות.
מוציאים מהתנור ומיד שופכים את סירופ הוורדים הצונן על הבקלאווה, ומאפשרים לסירופ לזרום לתוך כל הסדקים.
תן לזה להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.