בקלאווה שקדים
בקלאווה שקדים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 696 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 43 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מיץ תפוזים משובח, שקדים טבעיים, קינמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המזרחית הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-25 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: שקדים פיסטוק קלווה, קרואסונים שקדים בקלאווה, ו מתכון בקלאווה שקדים ואגוזים.
הוראות
שלב מרכיבים במיכל מיקרוגל בטוח, ומבשלים על חום גבוה 1 דקה. מערבבים ומבשלים 1 יותר דקה.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לקרר עד קר.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 350 מעלות F.
מניחים שקדים במעבד מזון בתהליך עם סוכר, קינמון, allspice ומלח עד שקדים הם בערך הקרקע.
בנדיבות מברשת 13 על ידי 9 על ידי 2 אינץ זכוכית תבנית אפייה עם חמאה מומסת. חצי פילו גליונות לרוחב וסדינים מחסנית. שמור מחסנית מכוסה 2 גיליונות חופפים של ניילון לעטוף ולאחר מכן מגבת מטבח נקייה לחה.
שכב 2 גיליונות של פילו בתחתית צלחת אפייה וסדין מברשת בראש בנדיבות עם חמאה.
להוסיף כמה כפות של תערובת שקדים. המשך לשכבה 2 יריעות בכל פעם, יריעות מדהימות בכל שכבה כפולה מעט כדי לכסות את תחתית המנה, צחצוח כל גיליון שני בנדיבות עם חמאה ולהוסיף 1 כוס תערובת השקדים, עד 10 גיליונות של פילו שימשו, סך הכל.
מברשת השכבה העליונה של פילו עם חמאה.
בואו בקלאווה לעמוד בטמפרטורת החדר כדי להקשיח מעט, על 10 עד 15 דקות.
באמצעות סכין חדה, לחתוך בקלאווה לתוך 6 ריבועים שווים, ולאחר מכן לחתוך כל חתיכה בחצי באלכסון כדי להפוך 12 משולשים. הקפד לחתוך את כל הדרך.
אופים בקלאווה עד הזהב, 50 דקות עד 1 שעה.
להעביר צלחת מתלה כדי להתקרר, ואז לאט לשפוך סירופ קר סביב הקצוות של בקלאווה חם, בין כל החתכים, ומעל.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 8 שעות. לכסות כאשר בקלאווה היא בטמפרטורת החדר. אל תרגע.
בקלאווה שומר במיכל אוויר הדוק עד 1 שבוע.