קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

בקלה Potpies עם קרום ביסקוויט שמיר

בקלה Potpies עם קרום ביסקוויט שמיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Potpies בקלה עם ביסקוויט שמיר Crusts. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 518 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. לך לחנות ותביא כרישה, מלח, שמיר ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: ביסקוויט-עקף עוף Potpies, גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, ו בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום.

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
1
לשטוף כרישה בקערת מים, ואז להרים ולנקז היטב. מבשלים כרישה, גזר וסלרי בחמאה בסיר כבד 2-3 ליטר על חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים קמח ומבשלים, ערבוב, 1 דקה. מערבבים בחלב, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל. מביאים רוטב לרתיחה, ערבוב, ואז להפחית את החום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 4 דקות. (רוטב יהיה סמיך.)
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
הסר מחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה. להתמזג קוביות חמאה עם קצות האצבעות או בלנדר מאפה עד תערובת דומה ארוחה גסה. מערבבים בחלב ושמיר עם מזלג עד תערובת פשוט מגיע יחד.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
לאסוף בצק לכדור, ואז להפוך על משטח מקומח קלות ללוש 2 או 3 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
3
רול החוצה עם מערוך מקומח לתוך ריבוע 8 אינץ '(1/2 אינץ ' עבה), ולאחר מכן לחתוך 4 ביסקוויטים באמצעות חותך.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבתחמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
1
מפזרים בקלה עם הנותרים 1/2 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל. להביא את הרוטב לרתיחה ומערבבים דגים, ולאחר מכן לחלק בין ramekins. מעל כל ramekin עם ביסקוויט, ואז מברשת ביסקוויטים עם חמאה מומסת. מסדרים ramekins במחבת אפייה רדודה ואופים עד שהרוטב מבעבע והביסקוויטים זהובים, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
* זמין ב-Bridge Kitchenware (800-274-3435).