בקלה אפויה עם טימין
בקלה אפויה עם טימין הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 171 קלוריות. אם יש לך פילה בקלה, מלח ים, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. עם כפית ציון של 81% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו שום אפוי עם טימין (מתכונים דומים).
הוראות
תנור טרום חום ל 375 מעלות.
חותכים את הבקלה ל 5ounce חתיכות או שיש ספק הדגים שלך לעשות את זה בשבילך.
מערבבים את שמן הזית, קורנית, מלח, ואבקת בצל בקערה.
לערבב.לשפשף או לרסס גיליון עוגיות עם שמן זית כדי למנוע דבק (או לכסות את המחבת עם נייר קלף).
מניחים פילה בקלה על מחבת הסדין. באופן שווה להפיץ את תערובת עשב ושמן על הבקלה.
אופים במשך כ 1215 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג: טמפרטורה פנימית של הבקלה צריך להיות 155 מעלות.