בקלה מזוגגת מייפל עם בייבי בוק צ'וי
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי, ו מיסו זיגוג בקלה שחור על בייבי בוק צ'וי ופטריות שיטאקה (מתכונים דומים).
הוראות
בתבנית אפייה זכוכית, לשלב סירופ מייפל, 1 כף רוטב סויה דל נתרן, שמן שומשום ופלפל אדום מרוסק; להוסיף פילה בקלה ומעייל ברוטב. להכניס למקרר 30 דקות עד 2 שעות.
מעבירים דגים לתבנית אפייה מרופדת בנייר כסף. צלוי ב 475 עד מבושל דרך מעט השחמה (9-10 דקות). בינתיים, שמן קנולה חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; להוסיף שום טחון זנגביל ומבשלים, ערבוב, עד ריחני (1 דקה).
מוסיפים בוק צ ' וי, מירין, 1 כף רוטב סויה דל נתרן, וחומץ, ומבשלים, ערבוב, עד הירוקים נבולים וגבעולים הם במכרז פריך (3-4 דקות). מחלקים בוק צ ' וי ובקלה בין 4 צלחות; מפזרים פילה עם בצל ירוק קצוץ זרעי שומשום קלוי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
בקלה בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יין FitVine פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![יין פינו גריג ' יו FitVine]()
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.