בקלה מלוחה טרייה עטופה בפנצ'טה עם ירקות נבולים
בקלה מלח טרי עטוף בפנצ'טה עם ירקות נבולים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 601 קלוריות, 83 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. גשו לסופר וקנו מלח, שמן זית כתית מעולה, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו פסטה מחבת עם פטריות, פנצ'טה וירוקים נבולים, Cavatelli של סקוט קוננט עם ירקות נבולים, Pancetta, וחומוס, ו דגים שלמים צלויים על הגריל ממולאים בעשבי תיבול טריים ועטופים בפנצ'טה (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את בקלה מלח במשך 12 שעות בקערה גדולה של מים קרים, שינוי המים 3 או 4 פעמים. בסיום, הבקלה לא צריכה להיות נטולת מלח לחלוטין, או שהיא תאבד את טעמה הייחודי. זה צריך להיות בעל טעם מלוח כמו דג שתיבלת ובישלת עם מלח.
מניחים את בקלה מלח בסיר קטן, מכסים במים קרים, ומביאים רק לרתיחה מעל חום מתון.
הסר מהחום ולתת לעמוד עד הבקלה מבושל בקושי דרך, כ 5 דקות.
לנקז ולקצץ את כל עצמות וממברנות.
חותכים לרבעים, כיסוי. (מקררים אם עושים קדימה.)
באמצעות סכין שפים, לחתוך אופקית דרך כל פילה בקלה טרי עד בתוך אינץ ' של הצד השני, כך ששני חצאי הפילה ניתן לפתוח (ראה הערה ראש אם אתה משתמש פילה דק של בקלה). מתבלים את החלק הפנימי של הפילה במלח ופלפל ומפזרים את החלק הפנימי של כל אחד עם כפית של הקורנית. שים חתיכת בקלה מלח עלומה בתוך כל פילה ולסגור את שני החצאים.
מורחים 3 פרוסות חופפות של הפנצ ' טה זה לצד זה על משטח עבודה ומניחים פילה בקלה במרכז. תביא את הפנצ ' טה מעל בקלה, עוטף אותו בנוחות כדי ליצור חבילה מסודרת. חזור עם cod הנותרים ופנצ ' טה כדי ליצור 4 חבילות. (לפני שתמשיך לשלב הבא, לקרוא על פנצ ' טה.)
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת סאוט גדולה על חום גבוה. ברגע השמן חם, לצרוב את חבילות הבקלה בצד אחד עד pancetta הוא ורוד מעט פריך, על 5 דקות. בזהירות להפוך את הבקלה מעל ומבשלים עד הדג הוא אטום, 3 עד 4 דקות יותר.
תעביר את הבקלה למגש ותתחמם.
מחממים את 2 כפות שמן זית במחבת על אש בינונית. כאשר השמן חם, מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד רך, על 2 דקות. מערבבים את השום ולאחר מכן מוסיפים את הירוקים. מתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב, עד רק נבול, על 1 דקה.
מעבירים את הירוקים לארבע צלחות חמות.
מוסיפים את המים ומיץ לימון למחבת הפרווה ומביאים לרתיחה.
הסר מהחום ולהקציף בחמאה, 1 כף בכל פעם.
להקציף את צלפים וכל מיצים שהצטברו על מגש הדגים, ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מעבירים את הדג לצלחות עם הירוקים. כפית את הרוטב על הדגים, מקשטים עם פלחי לימון, ומגישים מיד.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.