בקלה מלח עלומה עם ירקות ומיונז שום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בקלה מלח עלומה עם ירקות ומיונז שום. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 59 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 369 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך ציפורן, ביצים, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, נסו צ'יפס בטטה עם מלח בזיליקום ומיונז שום, צ'יפס בטטה עם מלח בזיליקום ומיונז שום, ו עוגות בקלה עם מיונז אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
6-סיר פסטה quart מצויד במסננת
אחד או 2 ימים לפני הכנת המנה הסופיתלהסתמך על המלחות של הדגים את בקלה מלח בקערה של מים קרים להשרות, מכוסה, במקרר. שנה את המים שלוש או ארבע פעמים במהלך תקופת ההשריה כדי להסיר עודפי מלח.
מניחים את הבקלה בסיר גדול.
מוסיפים מים קרים טריים כדי לכסות, יחד עם גרידה כתומה, ענפי שומר או רבעים, בצל דקרו עם ציפורן, ו peppercorns, ולהביא רק לרתיחה מעל חום בינוני. מיד להסיר את המחבת מהחום. לכסות ולתת לעמוד לפחות 15 דקות.
מסננים היטב וזורקים את חומרי הטעם. לגרד כל עור שומן מהדגים ולהסיר את כל העצמות. לקרוע את הדג לחתיכות גדולות ולסדר על מגש.
בישול כל ירקות בנפרד, קיטור סלק, תפוחי אדמה, וגזר. לקלף וחצי או רבע סלק ולסדר על מגש נפרד רק את הירקות.
תוסיף את תפוחי האדמה למגש. חצי את הגזר לאורכו ולסדר על המגש.
בלאנש בנפרד, לרענן, ולנקז את הכרובית ושעועית ירוקה. סדר את הכרובית ואת השעועית על המגש. מסדרים את הביצים סביב הקצוות של המגש. תביא את המגש לשולחן ותגיש עם הרוטב.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.