בקלה עלומה במרק עגבניות חריף
בקלה עלומה במרק עגבניות חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 259 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שום בבקבוק, פלפל, צלפים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בקלה עלומה מרק עגבניות-זעפרן, מולים במרק עגבניות חריף, ו מולים חריפים במרק צ'וריסו עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף שום; לטגן 1 דקה או עד השחמה קלה.
מוסיפים מים ואת 4 המרכיבים הבאים (מים דרך עגבניות); מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים דגים; מכסים ומבשלים 5 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג. למעלה עם זיתים.