בקלה עלומה עם כרוב ואפונה
בקלה עלומה עם כרוב ואפונה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 385 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם אפונה, בקלה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מתכונים דומים: סלט האביב של אספרגוס, רמפות, אפונה הצמד, אפונה, עם ביצה עלומה ויניגרט לימון, סלמון בר שלוק עם אפונה מורל, ו סלמון בר שלוק עם אפונה מורל.
הוראות
לגרוס את הכרוב, הזמנת חצי בשקית פלסטיק resealable לשימוש נוסף.
מחממים את השמן והחמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הכרוב שנותר, את הפלפל, ו 1/2 כפית מלח ומטוגנים עד רך וזהוב, 5 עד 6 דקות.
מוסיפים את האפונה ומבשלים עוד דקה.
הסר ממחבת לצלחת, לכסות בנייר כסף, ולהניח בצד.
מוסיפים את מרק העוף, מיץ לימון, ומלח שנותר למחבת ומביאים לרתיחה.
מניחים את הבקלה במחבת ואת poach, מכוסה, עד אטום, על 4 דקות בסך הכל, מרפרף בזהירות פעם אחת. (לבשל בקבוצות במידת צורך.)
הסר את הבקלה מהמחבת, הזמנת 3 פילה לשימוש נוסף.
מרתיחים את הנוזל הלא חוקי על חום גבוה עד מעט מעובה, על 2 דקות.
מגישים את הבקלה על הכרוב, מטפטפים חלק מנוזל הבישול על כל פילה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Cod ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.