בקלה עלומה עם עגבניות וזעפרן
בקלה עלומה עם עגבניות וזעפרן הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 227 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 380 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם פילה בקלה, עלי דפנה, עגבניות משומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 95%. מתכונים דומים: בקלה עלומה עם עגבניות וזעפרן, בקלה עלומה מרק עגבניות-זעפרן, ו אגסים זעפרן עלומה.
הוראות
שמן חום במחבת בינונית על mediumheat.
מוסיפים שום ופלפל חלב ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני (garlicshould לא לקחת על כל צבע), about3 דקות.
הוסף עגבניות, ריסוק עם handsas שלך אתה מוסיף אותם, יין, עלי דפנה, זעפרן, ו 1/2 כוס מים. מביאים לרתיחה, reduceheat, ומבשלים עד טעמים להתיך, 5–7minutes; העונה עם מלח ופלפל.
להפחית את החום בינוני נמוך; העונה קודעם מלח ופלפל ומקום במחבת.מכסים ומבשלים ב מבשלים חשופים עד cod isopaque לאורך ומתחיל להתקלף, 5-7 דקות (חתיכות עבה ייקח longerto לבשל).
בעדינות להעביר בקלה קערות רדודות וspoon ציד בלתי חוקי נוזל מעל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו