בקלה עם סלסה ים תיכונית
בקלה מתכון עם Salsan הים תיכוני מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט סופר ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 313 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. אם יש לך לקישוט: גבעולים בזיליקום, צלפים, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. נסו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו סלסה ים תיכונית (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה מערבבים יחד זיתים, עגבניות, שאלוט,בזיליקום ג ' וליאן, צלפים, גרידה, מיץ לימון, ושמן 1 כף כדי להפוך סלסה ועונה עם פלפל שחור טחון טרי ומלח.
בקלה העונה עם מלח. במחבת לא מקל חום שנותר שמן כף על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעושן ומבשל בקלה על 4 דקות בכל צד, או עד הזהב וחזר דרך.
סלסה כפית מעל בקלה ומקשטים עם גבעולי בזיליקום.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Chehalem 3 יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.