בקלה עם פטריות, שום ורמוט
בקלה עם פטריות, שום & ורמוט נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שום, חמאה, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תרנגולות קורניש עם זיגוג שום ורמוט מתוק, סרטנים מבושלים פשוטים עם שום-חמאת ורמוט, ו מהי-מהי בפטריות וורמוט (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 12 אינץ ' כבדה, להמיס 3 Tbs. של החמאה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ערבוב רק מדי פעם, עד משחימים היטב, 5 עד 7 דקות.
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, עד זהוב וריחני, על 45 שניות.
הוסף את ורמוט, 3 Tbs. של פטרוזיליה, חומץ, מלח, פלפל ומרתיחים עד הנוזל מצטמצם בחצי, על 2 דקות.
להסיר את המחבת מהחום, לייבש את הבקלה עם מלח ופלפל ולהוסיף אותו למחבת (טאק מתחת לזנבות במידת הצורך כדי לאזן את עובי), גנן את הפילה לתוך הפטריות ו כפית חלק מהפטריות על גבי. להביא את התערובת לרתיחה עדינה על חום בינוני, לכסות את המחבת, להפחית עד נמוך בינוני, ומבשלים עד רק מבושל דרך (להשתמש בקצה של סכין קיצוץ כדי לבדוק), 7 עד 12 דקות, בהתאם לעובי. עם מרית מחוררת, להעביר את הדגים לשרת צלחות או מגש. על אש נמוכה, להקציף את 1 Tbs הנותרים. חמאה לרוטב. כפית את הרוטב על הדגים ומגישים מפוזרים עם 1/2 Tbs הנותרים. פטרוזיליה. הגשת הצעות
מגישים עם pilaf אורז או שמנת חמוצה פירה כרישה.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.