קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

בקלה עם פטריות, שום ורמוט

בקלה עם פטריות, שום ורמוט
בקלה עם פטריות, שום & ורמוט נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שום, חמאה, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תרנגולות קורניש עם זיגוג שום ורמוט מתוק, סרטנים מבושלים פשוטים עם שום-חמאת ורמוט, ו מהי-מהי בפטריות וורמוט (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת 12 אינץ ' כבדה, להמיס 3 Tbs. של החמאה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
Planters® אגוזי פקאןPlanters® אגוזי פקאן
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
2
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ערבוב רק מדי פעם, עד משחימים היטב, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל (קודם כל חצוי, אחר כך פרוס דק)בצל (קודם כל חצוי, אחר כך פרוס דק)
3
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, עד זהוב וריחני, על 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ
4
הוסף את ורמוט, 3 Tbs. של פטרוזיליה, חומץ, מלח, פלפל ומרתיחים עד הנוזל מצטמצם בחצי, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחיםכמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
פינוליס (צנוברים), קלוייםפינוליס (צנוברים), קלויים
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
5
להסיר את המחבת מהחום, לייבש את הבקלה עם מלח ופלפל ולהוסיף אותו למחבת (טאק מתחת לזנבות במידת הצורך כדי לאזן את עובי), גנן את הפילה לתוך הפטריות ו כפית חלק מהפטריות על גבי. להביא את התערובת לרתיחה עדינה על חום בינוני, לכסות את המחבת, להפחית עד נמוך בינוני, ומבשלים עד רק מבושל דרך (להשתמש בקצה של סכין קיצוץ כדי לבדוק), 7 עד 12 דקות, בהתאם לעובי. עם מרית מחוררת, להעביר את הדגים לשרת צלחות או מגש. על אש נמוכה, להקציף את 1 Tbs הנותרים. חמאה לרוטב. כפית את הרוטב על הדגים ומגישים מפוזרים עם 1/2 Tbs הנותרים. פטרוזיליה. הגשת הצעות
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגםפילה פורל אגם
בצל (קודם כל חצוי, אחר כך פרוס דק)בצל (קודם כל חצוי, אחר כך פרוס דק)
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחיםכמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
Planters® אגוזי פקאןPlanters® אגוזי פקאן
בוטנים טחונים דקבוטנים טחונים דק
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפויצ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
6
מגישים עם pilaf אורז או שמנת חמוצה פירה כרישה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות
תפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטבתפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטב
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1
קלוריות
1
280, שומן
2
13, קלוריות שומן
1
110, שומן רווי
2
7, חלבון
3
29, שומן חד רווי
4
3, פחמימות
5
240, כולסטרול
6
95, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
4, שומן רב בלתי רווי
2
1, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.