בקלה עם פרי הים - - - Merluzzo Ai Frutti di Mare עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 499 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. אם יש לך פילה בקלה, פטרוזיליה, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. עם כפית ציון של 91% המנה הזאת מעולה. Frutti di Mare, Frutti di Mare, ו לינגוויני אי פרוטי די מארה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
במחבת סאוט 14 עד 16 אינץ', מחממים 4 כפות שמן זית עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הבצל ואת השום ואת הטחון 3 עד 5 דקות, עד חום זהוב רך וקליל.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את העגבניות ואת פתיתי הצ ' ילי ומשטחים את העגבניות במזלג, ומאפשרים להם לשחרר את המיצים שלהם. מבשלים במשך 10 דקות, עד עגבניות מתפרקות לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיף את הבקלה, מולים, ואת cockles, להפחית את החום לרתיחה וכיסוי, המאפשר לבשל במשך 10 דקות, עד דגים מבושלים דרך.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
ספגטי מיובש בקופסה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
6
הסר מהחום, מפזרים פטרוזיליה, טפטוף עם שמן זית שנותר, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
בקלה בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.