בקלה עם ציפוי פירור איטלקי
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? בקלה עם ציפוי פירור איטלקי יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 130 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם פילה פילה בקלה, אבקת שום, פירורי לחםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ביצה לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגה בשחור-לבן כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. פאי תפוחים עם ציפוי פירור, עוגת פירות עם ציפוי פירור, ו פשטידת עוף עם ציפוי פירור דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
בקערה רדודה קטנה, מערבבים יחד את פירורי הלחם, גבינה, קמח תירס, שמן, תיבול איטלקי, אבקת שום ופלפל; להפריש.
מעיל את המדף של מחבת סמיכה עם ספריי בישול.
מניחים את הבקלה על המדף, מתקפלים מתחת לכל קצוות דקים של הפילה.
מברשת עם ביצה לבן, ואז כפית את תערובת פירור באופן שווה על גבי.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 עד 12 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג והוא אטום לאורך כל הדרך.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Cod ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.