מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה 109 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אם יש לכם הליבוט, מלח ופלפל, חוטי זעפרן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו חזיר קלוי איטי עם רוטב קארי קוקוס, טורטיות תירס, סלסאן עגבניות טרי על אורז בסמטי, פודינג אורז Arborio, ו פודינג אורז Arborio (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה ועמוקה, מחממים 1/4 כוס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיף את השום ופלפל אדום כתוש ומבשלים על אש מתונה עד השום הוא זהוב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
שום
3
מוסיפים את העגבניות והזעפרן ומבשלים על אש מתונה עד שהעגבניות מתחילות להתרכך, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
זעפרן
4
מוסיפים את האורגנו ומתבלים במלח ופלפל שחור. מבשלים את הרוטב על חום נמוך בינוני, ערבוב וריסוק העגבניות עם כפית, עד שהרוטב מעובה והנוזל מצטמצם, כ -35 דקות. זרוק את האורגנו.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עגבנייה
אורגנו
רוטב
5
בינתיים, בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לשלב את רצועות גרידה כתום, עלי מפרץ, שיני, אורז וכף 1 של שמן זית ומבשלים עד שהאורז הוא אל דנטה, 15 עד 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
עלי דפנה
שמן זית
ציפורן
מים
אורז
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
מסננים את האורז, משליכים את ההתלהבות, עלי דפנה וציפורן. החזר את האורז לסיר.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
ציפורן
אורז
ציוד שתשתמש בו
סיר
7
מוסיפים את 1 כף הנותרים של שמן זית ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
מלח
8
נסטלי את הבקלה ברוטב עגבניות ומבשלים, הופך את הפילה פעם אחת, עד אטום רק לאורך, כ 12 דקות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.