בקלה צרובה באפונה, פנצ'טה וחסה נבולה
בקלה צרובה עם אפונה, פנצ'טה, וחסה נבולה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 445 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . אם יש לכם שמן זית, פטרוזיליה שטוחה, מלח כשר ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להגיע. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו עוף צלוי עם חמאה נבולה חסה ואפונה, עוף צלוי של טיילר פלורנס עם חמאה נבולה חסה ואפונה, ו צדפות צרובות עם אפונה הצמד ו Pancetta (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת nonstick גדולה, לחמם את שמן הזית על חום גבוה עד מנצנץ. מתבלים את הבקלה עם מלח ופלפל ומצגת מקום-בצד למטה במחבת החמה. מבשלים בלי לזוז עד הדג לוקח על קרום זהוב נחמד ומרים בקלות מן המרית, על 4 דקות. בזהירות להעיף דגים עם מרית מתכת דקה ומבשלים בצד השני עד מבושל דרך, על 1 דקה יותר.
הסר מחבת מחום ולהעביר קוד לצלחת מרופדת מגבת נייר.
מוסיפים את הפנצ ' טה לאותו מחבת, וחוזרים לחום בינוני-גבוה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד pancetta מתחיל להיות פריך, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את האפונה וחמים דרך, ערבוב לעתים קרובות.
הוסף 2 כף מים, חסה, פטרוזיליה וקרם פרש. מערבבים על החום עד fraîche קרם נמס והחסה רק מתחיל לנבול. מתבלים במלח ופלפל.
כדי צלחת, לעשות מיטה של האפונה. למעלה עם דג הבקלה.
מקשטים עם יותר פטרוזיליה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינוט גרי Loveblock. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.
![Loveblock פינו גרי]()
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.