בקלה קוקוס
בקלה קוקוס הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 424 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, פילה בקלה, חלפיניו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 39 דקות. נסו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו עוגת קוקוס קלויה של Throwdown עם מילוי קוקוס וקרם חמאה קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
בקערה או צלחת רדודה, להקציף את חלב הקוקוס, מיץ ליים, שמן זית, קמצוץ נחמד של מלח וכמה טחינה של פלפל. שמור 1 כוס המרינדה.
מוסיפים את הדג לקערה עם המרינדה ומקררים במשך 20 דקות.
מניחים את הבקלה בתבנית אפייה 9 על 11 אינץ', משליך את המרינדה בקערה.
מניחים פרוסה של חלפיניו על החלק העליון של כל חתיכה.
מניחים בתנור ואופים במשך 12 עד 14 דקות.
יוצקים את המרינדה 1 כוס שמורה בסיר קטן על אש בינונית ומבשלים עד מופחת מעט מעובה, על 5 דקות. כפית כמה על הצלחת לפני הצבת בקלה למטה על גבי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו