בקר בולגוגי טאקו קוריאני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בשר Bulgogi טאקו קוריאני. מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו סלסה, רוטב סויה, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח הקוריאני. נסו Bulgogi-בקר ברביקיו קוריאני, קערות בולגוגי בשר קוריאני, ו בשר ברביקיו קוריאני (בולגוגי) (מתכונים דומים).
הוראות
ב 1 גלון resealable מזון אחסון שקית פלסטיק, מערבבים בשר ומרינדה מרכיבים. שקית חותם. להכניס למקרר 30 דקות.
בינתיים, בבלנדר, למקם מרכיבים סלסה מתובל. כיסוי; תערובת על מהירות בינונית עד חלקה.
יוצקים לתוך קערה קטנה. תניח בצד. בקערה גדולה, מערבבים את כל מרכיבי הסלט למעט חסה עד מעורבב היטב. תניח בצד.
לנקז בשר בקר; להשליך מרינדה.
חום 12 אינץ ' מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה. לבשל בשר במחבת 2 עד 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד חום. לזרוק חסה בתערובת סלט כרוב.
בשר בכפית על טורטיות חמות.
טפטוף עם סלסה מתובלת, ומעל עם סלט כרוב.
מפזרים צמרות עם זרעי שומשום.