בקר בורגונדי I
בורגונדי בקר אני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-7 מנות. 80 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל טחון, סטייק עגול, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בקר בורגונדי, בשר בורגונדי, ו בקר בורגונדי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר מלאי גדול מעל חום בינוני / גבוה, מחממים את השמן ומוסיפים את חתיכות הבשר.
מפזרים את הקמח על הבשר. מחממים את הבשר מכל הצדדים.
מפזרים מלח, מרז ' ורם, קורנית ופלפל שחור.
מביאים לרתיחה. כיסוי, ולהפחית את החום. מבשלים במשך 1 1/2 שעות או עד בשר רך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים פטריות ובצל לסיר. נוזל צריך פשוט לכסות הכל. במידת הצורך, להוסיף עוד קצת יין כדי לכסות. לבשל עד בצל הם רפויים.