קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות7
ציון בריאות29
מגזין

בקר בורגונדי I

בקר בורגונדי I
בורגונדי בקר אני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-7 מנות. 80 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל טחון, סטייק עגול, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בקר בורגונדי, בשר בורגונדי, ו בקר בורגונדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר מלאי גדול מעל חום בינוני / גבוה, מחממים את השמן ומוסיפים את חתיכות הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
בקרבקר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מפזרים את הקמח על הבשר. מחממים את הבשר מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בקרבקר
בשרבשר
3
יוצקים מרק ויין אדום.
מרכיבים שתצטרך
יין אדוםיין אדום
מרקמרק
4
מפזרים מלח, מרז ' ורם, קורנית ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
מרז ' ורםמרז ' ורם
טימיןטימין
מלחמלח
5
מביאים לרתיחה. כיסוי, ולהפחית את החום. מבשלים במשך 1 1/2 שעות או עד בשר רך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
6
מוסיפים פטריות ובצל לסיר. נוזל צריך פשוט לכסות הכל. במידת הצורך, להוסיף עוד קצת יין כדי לכסות. לבשל עד בצל הם רפויים.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
בצלבצל
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
סירסיר

ציוד