בקר ובולגור-קישואים ממולאים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר בקר ו קישואים ממולאים Bulgur. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 244 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכו לחנות ותרימו כוסברה טחונה, כמון טחון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו פלפלים ממולאים עם בקר ובולגור חיטה, קישואים ממולאים בבשר בקר, ו בקר ממולאים קישואים סירות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
חותכים כל קישואים במחצית לרוחב. באמצעות baller מלון, בזהירות לגרוף את בשר קישואים, משאיר על בשר 1/4 אינץ ' שלם על כל הצדדים ולהשאיר קישואים סגורים בתחתית כל חצי. שמור בשר קישואים לשימוש אחר, או להשליך. שמור צינורות קישואים.
מחממים שמן במחבת כבדה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב, עד שהם רכים ושקופים, כ 3 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים 2 דקות יותר.
מוסיפים בשר טחון, כמון, כוסברה ופלפל אדום ומבשלים עד שהבשר פשוט נעשה וכבר לא ורוד, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים בולגור ועגבניות חתוכות לקוביות ודומדמניות ומבשלים 2 עד 3 דקות נוספות.
הסר מהחום ומערבבים צנוברים ופטרוזיליה.
תן לתערובת להתקרר מעט, כ 5 דקות. באמצעות כף קטנה או ידיים נקיות, בעדינות דברים חצאי קישואים עם תערובת בשר.
מניחים חצאי קישואים בתבנית זכוכית 9 על 13 אינץ'.
מערבבים מיץ עגבניות שמורות, רוטב עגבניות ומלח ושופכים מעל קישואים. מכסים בחוזקה בנייר כסף ומניחים בתנור.
הסר מהתנור, לחשוף ולסובב קישואים. מכסים מחדש, מחזירים צלחת לתנור ואופים 20 עד 25 דקות נוספות, עד שזוקיני מבושל דרך אבל עדיין מוצק מעט.
מניחים 2 חצאי קישואים על צלחת ומגישים עם רוטב עגבניות.