בקר ובמיה במיה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. איש מערות זה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני משמש 6 . מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. 11 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם כוסברה טחונה, בצל, כמון טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 85%. הציון הזה אדיר. נסו מיה במיאן ערבית כבש במיה תבשיל, בשר בקר מצרי ובמיה, ו קבב בקר, במיה ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן זית בסיר גדול על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מפזרים 1 כף מלח על קוביות סטייק; מבשלים ומערבבים בשר בשמן החם עם בצל ושום עד שהבשר צרוב, כ -5 דקות; מנמיכים את האש לבינונית; מבשלים ומערבבים עד שהבשר משחים, כ -3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מוציאים חתיכות סטייק ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4
מערבבים רוטב עגבניות ורסק עגבניות לאותו סיר; מערבבים במיה, מים, כוסברה, פלפל לבן וכמון. מביאים לרתיחה; מתבלים במלח נוסף. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהמיה רכה, 30 עד 45 דקות; מחזירים חתיכות בקר לבמיה. מבשלים עד לקבלת תערובת טעמים, כ -10 דקות; מקשטים בפרוסות פלפל ג ' לפנו.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
¼ כפית אורגנו
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
במיה
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף