בקר וברוקולי
בשר בקר וברוקולי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 292 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שרי, רוטב צדפות, סטייק פלנק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו בקר וברוקולי, בקר וברוקולי, ו בקר וברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים סטייק על פני תבואה לרצועות בעובי 1/4 אינץ'.
מערבבים סוכר חום ו-5 המרכיבים הבאים (דרך רסק צ ' ילה) בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מניחים ווק או מחבת גדולה מעל חום גבוה עד חם מאוד.
טפטוף שמן סביב הצדדים של ווק לצדדים המעיל והתחתון. כאשר שמן חם מאוד, אבל לא מעשן, להוסיף שום; מוקפץ 30 שניות או עד הזהב.
הסר שום באמצעות כפית מחוררת; לנקז על מגבות נייר.
מוסיפים ג ' ינג ' ר, בצל וברוקולי למחבת; מוקפץ 2 דקות.
מוסיפים סטייק; מוקפץ 2 דקות או רק עד שכבר לא ורוד.
מערבבים בתערובת רוטב סויה. לבשל 1 דקה או עד רוטב מתעבה, ערבוב כל הזמן.
מגישים מעל אורז. למעלה עם פרוסות שום.