בקר וברוקולי מוקפץ
בקר וברוקולי מוקפץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . גשו לסופר וקנו אורז חום בישול מהיר, בצל, שמן שומשום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בקר וברוקולי מוקפץ, קל בשר בקר וברוקולי עם בשר צבי מערבבים ומטגנים, ו עוף וברוקולי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים בשר באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות מאוד.
מערבבים עם מרק, רוטב סויה, ו קורנפלור בקערה קטנה; מערבבים עם מקצף עד מעורבב.
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה או ווק על חום גבוה.
מוסיפים ג ' ינג ' ר ושום; מוקפץ 2 דקות.
מוסיפים בשר בקר; מוקפץ 5 דקות.
הסר תערובת מהמחבת; לשמור על חום.
מוסיפים 1 כפית שמן הנותרים; מוסיפים ברוקולי, בצל וגזר. Saut 7 דקות או עד ירקות הם פריך במכרז. להחזיר תערובת בשר למחבת, ומערבבים בתערובת קורנפלור; לטגן 2 דקות או עד סמיך תוסס.