קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בקר יאקיטורי

בקר יאקיטורי
תמיד כיף שיש עוד מתכון יפני טעים, אז תנו הזדמנות ל Yakitori בשר. מתאים ל-12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 73 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, ג'ינג'ר, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: בקר Yakitori, בשר טנדרלוין יקיטורי, ו מסיבת ברביקיו בסגנון יפני: עוף Yakitori, בשר בקר עם זנגביל וסויה, 5 תבלין ושומשום צרוב Ahi.

הוראות

1
כדי להפוך את המרינדה, לשלב את המירין, רוטב סויה, מרק עוף, זנגביל, ושום בסיר קטן. מביאים לרתיחה ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
יוצקים את המרינדה לתוך צלחת רדודה גדולה מספיק כדי להחזיק את הבשר ולהניח בצד כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
חותכים את הבשר לתוך 24 (1 אינץ') ריבועים בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מוסיפים את הבשר למרינדה מקורר, מערבבים כדי מעיל שווה, ומקררים לפחות 1 שעה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
חותכים את בצל ירוק קצוץ לשלישים. משרים שיפודי במבוק 12 (4 עד 6 אינץ') במים לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
מחממים גריל חיצוני.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
חוט 2 חתיכות של בשר ובצל ירוק, לסירוגין, על קצה אחד של כל שיפוד. גריל שיפודים עד הבשר משחימים יפה רק קצת ורוד במרכז, על 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מעבירים את השיפודים לצלחת או לצלחת קטנה ומפזרים את זרעי השומשום. שים את הצלחת על מגש חימום כדי להתחמם, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1
להשרות את הבשר עד 8 שעות, בקירור. עדיף לשפד את הבשר והגריל ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)