בקר מגורר חריף
מתכונים דומים: בקר מגורר חריף, כריכי בשר טחון חריפים, ו סלט בקר טחון חריף.
הוראות
יש לשטוף את הבשר ולקצוץ עודף שומן. שים סיר איטי (לפחות 5 qt.).
מוסיפים עגבניות( עם מיץ), רוטב צ 'יפוטלה או סלסה, jalapeos, בצל, שום, צ' ילה הקרקע, דבש, מלח, כמון; לשפוך מרק מעל.
מכסים ומבשלים על נמוך עד בשר רך מאוד כאשר פירסינג, 8 עד 10 שעות. אם תרצה, להסיר את המכסה במשך 30 דקות אחרונות כדי לאפשר רוטב כדי להפחית ולעבות.
עם מזלג כבד, להעביר בשר ללוח או צלחת מעוטר. לגרוס עם שני מזלגות. מצקת חצי רוטב ושמורה (ראה הערות). להחזיר בשר טחון לרוטב הנותר בבישול איטי, לכסות, ולתת חם.