בקר מטוגן ביין אדום ופטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר מטוגן עם יין אדום ופטריות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 422 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים, פטריות פורצ'יני, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: Pollo al vino bianco con funghi (עוף מטוגן ביין לבן עם פטריות), בקר מטוגן ביין אדום, ו בקר מטוגן ביין אדום.
הוראות
שלב פטריות פורצ ' יני ו 1 כוס מים רותחים בקערה קטנה; תן לעמוד 30 דקות.
מסננים פטריות דרך מסננת לתוך קערה, שומר נוזלים. קוצצים פטריות; להפריש.
מפזרים בשר עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים חצי בשר למחבת; מטוגנים 5 דקות או עד להשחמה קלה מכל הצדדים.
הסר בשר מחבת עם כפית מחוררת; מניחים בקערה. חזור על הליך עם בשר בקר שנותר.
מוסיפים בצל למחבת; מטוגנים 3 דקות או עד להשחמה קלה.
מוסיפים פטריות קרמיני וגזר; מטגנים 3 דקות או עד פטריות מכרז.
מוסיפים בשר בקר, פטריות פורצ 'יני, נוזל פורצ' יני, נשאר 1/2 כפית מלח, נשאר 1/4 כפית פלפל, מרק, ואת 4 החומרים הבאים (דרך עלי דפנה); מביאים לרתיחה. לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 1 1/2 שעות או עד בשר רך. לחשוף ולבשל 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
שלב 1 כף מים קורנפלור בקערה קטנה.
מוסיפים תערובת קורנפלור למחבת; מביאים לרתיחה. מבשלים 1 דקה או עד הנוזל מתעבה. השליכו עלי טימין ועלי דפנה.
הערה יין: פטריות מרלו הם התאמה טבעית. גרסת קליפורניה במחיר סביר כמו Buena Vista Carneros מרלו 2004 ($2
מספק טעמים מרלו קלאסי של שזיף ופרי דובדבן שחור יחד עם מגע של אדמה אלון מעושן שמתחתן יפה עם פטריות. טעמו העשיר של היין וטאנינים מוצקים הופכים אותו לבחירה מושלמת גם לבשר טעים. -- ג ' פרי לינדנמות