בקר מרוקאי מטוגן
בשר בקר מרוקאי נמשך בערך 7 שעות ו-20 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה בדמות שלך? מתכון ללא מוצרי חלב זה מכיל 641 קלוריות, 37 גרם חלבון ו-26 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.14 $ למנה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש שמן זית, קמח, קוסקוס ויין. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. עם ציון ספונקולרי של 59%, המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בשר בקר מרוקאי, עוף מרוקאי ועדשים מרוקאי.
הוראות
מניחים קמח בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים בשר בקר וזורקים לציפוי. במחבת גדולה משחימים בשר בקר בשמן.
העבר ל-5 qt. בישול איטי. מערבבים את המרק, הבצל, העגבניות, היין והתבלינים. מכסים ומבשלים על נמוך 7-8 שעות או עד שהבשר רך.
במהלך 30 הדקות האחרונות של הבישול, מערבבים פנימה את הצימוקים.
מגישים עם קוסקוס אם רוצים.