בשר סצ'ואן מוקפץ נטול גלוטן, וללא לקטוז מתאבנים. והוא יספק כ 25 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 45 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, סטייק בקר, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, בקר מונגולי מוקפץ, ו בקר וברוקולי מוקפץ.
הוראות
1
חותכים סטייק לרוחב לפרוסות דקות, ולאחר מכן לחתוך כל פרוסה לרצועות דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2
מניחים בשר בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים שום ופלפל כתוש; מערבבים קלות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4
שלב הבא 4 מרכיבים.
5
שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מוסיפים בשר, בקבוצות; מוקפץ 1 עד 2 דקות. או רק עד רצועות בשר כבר לא ורוד במרכזים.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
7
העברה לצלחת; להפריש.
8
מוסיפים גזר וסלרי למחבת; מוקפץ 2 דקות. להחזיר בשר למחבת יחד עם תערובת ההלבשה; מוקפץ 1 עד 2 דקות. או עד הבשר נעשה רוטב הוא מעובה מעט. מערבבים בבצלים.