קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות25
ציון בריאות4
מגזין

בקר סצ'ואן מוקפץ

בקר סצ'ואן מוקפץ
בשר סצ'ואן מוקפץ נטול גלוטן, וללא לקטוז מתאבנים. והוא יספק כ 25 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 45 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, סטייק בקר, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, בקר מונגולי מוקפץ, ו בקר וברוקולי מוקפץ.

הוראות

1
חותכים סטייק לרוחב לפרוסות דקות, ולאחר מכן לחתוך כל פרוסה לרצועות דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2
מניחים בשר בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים שום ופלפל כתוש; מערבבים קלות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
4
שלב הבא 4 מרכיבים.
5
שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים בשר, בקבוצות; מוקפץ 1 עד 2 דקות. או רק עד רצועות בשר כבר לא ורוד במרכזים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
העברה לצלחת; להפריש.
8
מוסיפים גזר וסלרי למחבת; מוקפץ 2 דקות. להחזיר בשר למחבת יחד עם תערובת ההלבשה; מוקפץ 1 עד 2 דקות. או עד הבשר נעשה רוטב הוא מעובה מעט. מערבבים בבצלים.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף