בקר עם פלפלים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בשר עם פלפלים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 164 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה של חלוצה אישה יש 1 אוהדים. אם יש לכם בצל, שמן canolan, להדביק צ'ילה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו בקר ופלפלים, בשר תאילנדי עם פלפלים, ו בקר עם פלפלים מתוקים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד רוטב סויה, שרי, סוכר חום, עמילן תירס, ג ' ינג 'ר, שום, וממרח צ' ילי (או שמן צ ' ילי.)
מניחים בשר פרוס בתערובת וזורקים למעיל. תניח בצד.
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל בינוני-גבוה עד חום גבוה. כאשר הוא חם מאוד, לזרוק את הבצלים ומבשלים פחות מדקה.
הסר לצלחת נפרדת. להחזיר מחבת להבה, לאפשר לחמם, ולהוסיף פלפלים (ופלפל חריף / חלפיניו אם משתמשים.) לבשל לרגע, לזרוק, עד פלפלים יש ביטים חומים / שחורים אבל הם עדיין המשרד.
הסר לצלחת. להחזיר מחבת לחום ולאפשר להתחמם.
מוסיפים את כף השמן שנותרה למחבת.
להוסיף 1/3 של תערובת הבשר, באופן שווה להפיץ על פני השטח של המחבת. אפשר לשבת במשך 20 עד 30 שניות, ואז להסתובב עם מלקחיים. מבשלים עוד 30 שניות, ולאחר מכן להסיר צלחת נפרדת. חזור עם בשר שנותר עד שכל חום.להפחית את החום לנמוך.
מוסיפים את כל הבשר, הבצל והפלפלים למחבת וזורקים לשלב.
יוצקים את הרוטב שנותר (הרוטב הבשר במרינדה*) ומערבבים. אפשר להתבשל על נמוך במשך כמה דקות. הרוטב יעבה לאט. כבה את החימום. * עדכון / הערה: אתה יכול גם להלהיב אצווה נוספת של נוזל אם אתה לא רוצה להשתמש באותו נוזל אתה משתמש עבור הבשר. כבה מים רותחים, ואז לזרוק אטריות. מערבבים, ולאחר מכן לאפשר אטריות לשבת במים חמים במשך 8 דקות בערך (לבדוק כיוונים החבילה כדי להיות בטוח.)
מסננים, ולאחר מכן להוסיף 1/2 אטריות כדי לערבב ומטגנים. לזרוק יחד, ולאחר מכן להוסיף יותר אטריות לפי הטעם.
מוסיפים מים חמים מאוד במידת הצורך. למעלה עם עלי כוסברה.