בקר פורטוגזי-Cacoila
בשר בקר פורטוגזי-Cacoila עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 310 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-32 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שמן צמחי, בשר בקר, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו Caçoila / בקר מבושל פורטוגזי מפיקו, קקוילה פורטוגזי חריף מבושל איטי, ו קוד פורטוגזי (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף בשר בקר, ומניחים בקערה גדולה.
יוצקים מיץ תפוזים, יין, שמן ורוטב פלפל. מתבלים עם עלי דפנה, שום, פפריקה, allspice, מלח ופלפל.
מערבבים, למעייל בשר. מכסים ומקררים בין לילה.
מחממים מחבת כבדה מעל חום בינוני. מבשלים בשר בקר ומרינדה עד חתיכות בשר בקלות, על 1 שעה.