בקר רולאדן עם שמיר שמיר
המתכון בשר Rouladen עם שמיר Spaetzle יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 1 שעה ו -45 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 721 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 95 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חרדל מאבן טחון, מלח כשר ופלפל, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו Rouladen בשר בקר (לחמניות בקר גרמניות ממולאות חמוצים ובייקון ) , בשר rouladen, ו בשר Rouladen (מתכונים דומים).
הוראות
כדי לרכך את סטייקים בשר, למקם אותם בין שני גיליונות של נייר שעווה ולדפוק עם פטיש בשר. מתבלים את שני הצדדים במלח ופלפל. חלוקת חרדל באופן שווה בין כל סטייק, התפשט על פני השטח של צד אחד של בשר.
מניחים בייקון במחבת בינונית על חום בינוני ומבשלים עד השומן החל לדקלם בייקון הוא השחמה קלות, על 4 דקות, מרפרף פעם אחת.
הנח פרוסה אחת של בייקון משחי קלות על כל פיסת סטייק מרושל, ואחריו בצל, חנית גזר, חנית חמוצים. לקצץ ירקות כדי להתאים את האורך של כל סטייק. החל מהקצה הקצר, מגלגלים את הבשר כמו ג ' לירול ומאובטחים עם חוט מטבח.
חום 1 כף שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים בשר בקר ומבשלים עד להשחמה טובה מכל הצדדים, על 6 דקות בסך הכל. להפחית את החום בינוני ולהוסיף שום. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד מתרכך וריחני, על 30 שניות.
מוסיפים מרק ויין ומגרדים כל חתיכות משוחות מהתחתית עם כף עץ. מביאים נוזל לרתיחה, להפחית לרתיחה, לכסות, ומבשלים עד הבשר רך, על 1 1/2 שעות.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה.
מערבבים 1 כוס קמח, ביצה, חלב, שמיר, 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל שחור בקערה בינונית.
עבודה בקבוצות תוך שימוש בכפית יציבה, כוח spaetzle דרך חורים של יצרנית spaetzle או מסננת גדולה ספון לתוך המים הרותחים. מבשלים 3 עד 4 דקות או עד אטריות לצוף על פני השטח.
מסננים היטב לתוך מסננת, במהירות הלם spaetzle עם מים קרים.
כאשר בשר מבושל, מחממים חמאה ונותרים 1 כף שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד הקצפת שוככת.
הוסף spaetzle, לנער פעם אחת כדי להפיץ באופן שווה, ומבשלים בלי לזוז עד השחמה קלה, על 2 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומעבירים למגש הגשה ומתחממים.
הסר בשר מחבת, להשליך חוט ולשמור חם.
שלב הנותרים 1/3 כוס קמח 3/4 כוס מים, לטאטא עד חלקה ללא גוש. לאט לאט לערבב לתוך מרק.
לטאטא כל הזמן, להביא לרתיחה, ומבשלים עד רוטב מעובה ועמילן של קמח נעלם. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
יוצקים רוטב לתוך סירת רוטב, מתאמצים דרך מסננת בסדר רשת, במידת הצורך.
מגישים בשר בקר וspaetzle עם רוטב בצד.