בקר תאילנדי מוקפץ (קל יותר )
המתכון תאילנדי בקר מוקפץ (מצית) מוכן בערך בעוד 50 דקות. והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וללא לקטוז אפשרות לאוהבי אוכל אסייתי. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 418 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מרק בקר, אורז, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סירופ לימון עם פירות יער וקרם לימון כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. מתכונים דומים: שרימפס תאילנדי מערבבים ומטגנים עם קישואים, בקר וברוקולי מוקפץ, ו בקר וכרוב מערבבים ומטגנים.
הוראות
חותכים בשר בקר עם תבואה לרצועות 2 אינץ'; לחתוך רצועות לרוחב תבואה לפרוסות 1/8 אינץ'. (בשר בקר קל יותר לחתוך אם קפוא חלקית.)
מערבבים מרק, קורנפלור, רוטב דגים, חומץ וסוכר חום.
ריסוס nonstick ווק או מחבת 10 אינץ ' עם ספריי בישול.
מוסיפים בשר בקר, זנגוויל ושום; מוקפץ כ -3 דקות או עד שהבשר חום.
הסר בשר מווק עם כפית מחוררת.
מוסיפים גזר ובצל; מערבבים ומטגנים על 5 דקות או עד שהירקות הם פריכים במכרז. מערבבים בבשר, ערמונים מים וקליפת לימון; חום לרתיחה. מערבבים בתערובת מרק. מבשלים ומערבבים על 1 דקה או עד מחומם דרך.
מגישים תערובת בקר על אורז.