בראוני-גלידת בוטנים רול
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 425 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם גלידה, חמאת בוטנים שמנת, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת גלידת קינמון, גלידת חמאת בוטנים כפולה, ו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. תחתית שומן וצדדים של 12 על 15 אינץ 'מחבת ג' לי רול ותחתית שורה עם קלף.
יוצקים הבלילה בראוני מוכן למחבת; אופים עד הרגע, 12 עד 15 דקות.
הסר מחבת מתלה חוט ולתת בראוני מגניב.
לאחר בראוני התקרר, להפעיל סכין לאורך הצדדים של מחבת כדי לשחרר אותו.
מניחים פיסת קלף גדולה (או גדולה יותר) כמו מחבת ג ' לי-רול על מחבת גיליון. הפוך בראוני על מחבת גיליון; לקלף קלף.
מקררים גלידה כדי לרכך, 10 עד 20 דקות. בקערה בינונית, מערבבים דבש, וניל וחמאת בוטנים. באמצעות סכין או מרית אופסט, בזהירות להפיץ תערובת חמאת בוטנים באופן שווה על בראוני, משאיר גבול 1 אינץ ' בכל צד ארוך.
באמצעות כף, לגרוף החוצה לוחות דקים של גלידה מרוכך ולארגן לאורך מרכז שכבת חמאת בוטנים.
מורחים גלידה ממש באמצע בראוני.
עם צד אחד ארוך של מחבת פונה אליך, בזהירות להרים קלף תחת בראוני רול בראוני לתוך גליל ג ' לי, הנחת אותו בצד התפר למטה כדי לאטום. לשים במקפיא באופן מיידי להקפיא לפחות 2 שעות. אבק עם אבקת קקאו לא ממותק, אם תרצה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "