בראוני ופיצת קינוח פירות יער
המתכון בראוני ' N פירות יער קינוח Pizzan מוכן בסביבות 2 שעות ו -50 דקות והוא בהחלט מרהיב צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 250 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פטל, סוכר, ונילוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בראוני ללא גלוטן ופיצת קינוח פירות יער, דובדבנים וגרגרים קינוח בראוני קפוא, ו פיצה קינוח בראוני (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). גריז תחתון רק של 12 אינץ ' פיצה פאן עם ספריי בישול או קיצור.
הפוך את הבלילה לפי ההוראות על תיבת תערובת בראוני.
אופים 26 עד 30 דקות או עד קיסם מוכנס 2 אינץ ' מהצד של פאן יוצא כמעט נקי. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה קטנה, לנצח גבינת שמנת, סוכר ווניל עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. בזהירות להפיץ תערובת שווה על בסיס בראוני. מסדרים פירות יער על תערובת גבינת שמנת. מערבבים ג ' לי עד חלקה; מברשת על פירות יער. מקררים על 1 שעה או עד צונן.
חתוך לפרוסות. חנות מכוסה במקרר.