בראוני טירמיסו
טירמיסו בראוני עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 561 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קצפת, פקאן, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו Parfaits בראוני טירמיסו, חטיפי בראוני טירמיסו קלים, ו טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים פקאן בשכבה אחת על תבנית אפייה, ואופים 5 עד 7 דקות או עד קלוי קלוי וריחני.
מערבבים יחד ליקר קפה וקפה.
קוצצים גס 1 חפיסת שוקולד. מיקרוגל קצוץ גס שוקולד וחמאה בקערה גדולה בטוחה במיקרוגל בינוני (50% כוח) 1 עד 1 1/2 דקות או עד נמס וחלק, ערבוב במרווחים של 30 שניות.
לטאטא 2 כוסות סוכר וביצים, לטאטא עד מעורבב; מערבבים בקמח, ערבוב רק עד מעורבב. הבלילה כפית למחבת משומנת קלות 11 - x 7 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד שהמרכז מוגדר.
הסר מהתנור, וקריר במחבת על מתלה חוט 10 דקות. פירס בראוני מספר פעמים באמצעות הקוצים של מזלג.
יוצקים תערובת קפה על בראוני.
בואו מגניב על מתלה חוט 1 שעה או עד מגניב לחלוטין.
להקציף יחד הנותרים 1/4 כוס סוכר, גבינת מסקרפונה, ווניל בקערה גדולה. מקציפים קרם במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים קצפת לתוך תערובת mascarpone.
להתפורר חצי בראוניז, ולחלק באופן שווה בין 6 (8-עוז.) משקפיים. כפית של תערובת גבינת מסקרפונה על בראוניז. חזור על הנוהל עם בראוניז הנותרים תערובת גבינת מסקרפונה.
חותכים מחצית הנותרים של חפיסת שוקולד לחתיכות דקות.
מפזרים שוקולד ופקאנים על תערובת גבינת מסקרפונה.
מגישים מיד, או לכסות ולהירגע עד 24 שעות.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו ב-Kahla עבור ליקר קפה.