בראוני מנטה א לה מצב
עוגיות מנטה א לה מצב יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 304 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצים, קפה נמס, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת בראוני A La Mode, מצב עוגת בראוני, ו עוגת בראוני A La Mode (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, קקאו, סודה לשתייה ומלח בקערה גדולה; מערבבים עם מקצף. תניח בצד.
מערבבים חלב נטול שומן, קפה נמס ווניל בקערה בינונית.
מוסיפים סוכר וביצים, ערבוב עם מקצף עד בשילוב טוב. בקערת מיקרוגל קטנה בטוחה, להמס חמאה ושוקולד צ ' יפס במרווחים של 20 שניות, ערבוב בין כל מרווח, עד נמס לחלוטין.
מוסיפים תערובת שוקולד לתערובת ביצים, מערבבים עם מקצף עד בשילוב טוב.
מקפלים תערובת ביצים לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח.
מורחים את הבלילה למחבת אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב על מתלה תיל.
מניחים גלידה בקערה גדולה.
להוסיף 4 מקלות קנדי קצוץ גס לגלידה, ערבוב עם כף עץ עד בשילוב היטב. חזור למקפיא עד שתהיה מוכן להגיש.
מניחים 1 בראוני על צלחת; מפזרים על 1/8 כפית אבקת סוכר. למעלה עם 1/3 גביע גלידה.
מקשטים עם חתיכות מקל ממתקים נוספות, אם תרצה בכך.