קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

בראוני עוגות

בראוני עוגות
עוגות בראוני המתכון יכולות לספק את התשוקה האמריקנית שלך בגסות 50 דקות. מנה אחת מכילה 95 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. אם יש לכם חצאי דובדבן מרסצ'ינו, גבינת שמנת, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 10%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו מוקה בראוני עוגות, כרמל בראוני עוגות, ו עוגות בראוני מנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה חמאת שמנת וגבינת שמנת עד שהיא בהירה ואוורירית. מוסיפים קמח בהדרגה עד לקבלת תערובת אחידה. מכסים ומקררים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
צורה לתוך 1-ב. ביצים.
3
מניחים בכוסות מאפינס מיניאטוריות לא משומנות; לחץ על החלק התחתון ומעלה את הצדדים ליצירת קליפה.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
4
למילוי, במיקרוגל, ממיסים שוקולד צ ' יפס וחמאה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה את הסוכר, הביצה והווניל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
5
מוסיפים את הפקאנים אם רוצים. כפית לתוך פגזים.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
6
אופים בחום של 325 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מקשטים בדובדבנים אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס