בראוני פופס
המתכון לעוגיות בראוני יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-15 דקות. מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. זה עובד היטב כמו קינוח ידידותי תקציב מאוד. גשו לסופר וקנו סוכר, תמצית ונילן, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו בראוני פופס, בראוני פופס, ו בראוני ינשוף פופס (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור; מחממים תנור ל 177°. Line מחבת אפייה 8 אינץ 'עם רדיד אלומיניום כבד חובה, משאיר שיפוץ 2 אינץ' על 2 צדדים מנוגדים.
מערבבים חמאה ושוקולד בקערה חסינת חום ומניחים על מחבת של מים בקושי רותחים.
בואו לעמוד, ערבוב מדי פעם, עד כמעט נמס.
הסר קערה מחבת, להקציף עד חלקה וקריר עד חם.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח בקערה קטנה. מערבבים סוכר לתוך תערובת שוקולד חמה.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים היטב אחרי כל אחת.
מערבבים וניל; מקפלים בתערובת קמח.
אופים עד רק להגדיר במרכז, 30 עד 35 דקות.
בואו מגניב לחלוטין במחבת על מתלה תיל.
הקפא מחבת במשך 30 דקות. הרם בראוניז מתוך מחבת באמצעות רדיד התלוי; מקום על קרש חיתוך. השתמש 2 1/4 אינץ ' חותך עוגיות בצורת לב כדי להפוך 9 בראוניז.
מקום ממתקים נמס בקערה חסינת חום מעל מחבת של מים רותחים.
הסר מחבת מחום, שמירה על קערה על מים; מערבבים עד נמס לחלוטין. שמור קערה על מים כמו שאתה עובד. לטבול סוף מקל סוכריה על מקל לתוך ציפוי ממתקים ולהכניס לתוך קצה מחודד של בראוני.
מניחים על תבנית אפייה. חזור עם מקלות ועוגיות שנותרו.
מניחים גיליון אפייה במקפיא במשך 10 דקות.
בזהירות לטבול כל בראוני לחלוטין או באמצע הדרך לתוך ציפוי ממתקים. לסובב מקל, הקשה עליו בעדינות, המאפשר עודף לטפטף, או טפטוף עם ציפוי. החל קישוטים, אם תרצה בכך. עומד פופס בקלקר.