קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות25
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

בראוני פופס

בראוני פופס
אם אתה רוצה להוסיף עוד אמריקאי מתכונים לקופסת המתכונים שלך, בראוני פופס עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מנה אחת מכילה 174 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 25. מתכון זה מכלמתכונים יש 6 אוהדים. אם יש לכם קמח, מלח, ציפוי קונדיטורי שוקולד ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 8%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בראוני פופס, בראוני פופס, ו בראוני פופס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 8 על 8 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים 1/2 כוס חמאה וסוכר לבן בקערה חסינת מיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים במיקרוגל גבוה עד שהחמאה נמסה, בערך 1 דקה. מערבבים 2 אונקיות אפיית שוקולד לתערובת חמאה-סוכר עד שהשוקולד נמס. מערבבים פנימה ביצים; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4
מוסיפים קמח, 1 כף ליקר תפוזים, תמצית וניל ומלח; מערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
יוצקים את הבלילה לתבנית האפייה המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
אופים בתנור שחומם מראש עד שהחלק העליון יבש והקצוות החלו להתרחק מדפנות התבנית, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מניחים 1/4 כוס חמאה שנותרה בקערה גדולה הניתנת למיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מחממים במיקרוגל גבוה עד להמסה, בערך 30 שניות. מערבבים 1 גרם אפיית שוקולד לחמאה מומסת עד שהשוקולד נמס. מערבבים פנימה ליקר תפוזים ו -1 / 2 כוס סוכר קונדיטורים. מפוררים את הבראוניז שהתקררו לתערובת; מערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
10
יוצרים תערובת בראוניז לכדורים בגודל 1 אינץ'; מסדרים על תבנית עם נייר אפייה. מקררים עד המשרד, על 2 שעות. הכנס מקל סוכרייה על מקל לכל כדור בראוניז.
ציוד שתשתמש בו
מקלות סוכריהמקלות סוכריה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
ממיסים ציפוי שוקולד ושוקולד צ ' יפס בחלק העליון של דוד כפול מעל מים רותחים, מערבבים לעתים קרובות ומגרדים את הצדדים בעזרת מרית גומי כדי למנוע חריכה. להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
עם שיבולת שועל ודבשעם שיבולת שועל ודבש
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
12
טובלים כל פופ בראוני בציפוי השוקולד, ומאפשרים לעודף שוקולד לטפטף חזרה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
עם שיבולת שועל ודבשעם שיבולת שועל ודבש
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
13
העבירו את הבראוניז המצופה על תבנית עם נייר אפייה או הניחו זקוף לחתיכת קצף מלאכה. אפשר ציפוי להגדיר, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ