בראוני פופס
אם אתה רוצה להוסיף עוד אמריקאי מתכונים לקופסת המתכונים שלך, בראוני פופס עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מנה אחת מכילה 174 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 25. מתכון זה מכלמתכונים יש 6 אוהדים. אם יש לכם קמח, מלח, ציפוי קונדיטורי שוקולד ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 8%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בראוני פופס, בראוני פופס, ו בראוני פופס.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 8 על 8 אינץ'.
מניחים 1/2 כוס חמאה וסוכר לבן בקערה חסינת מיקרוגל.
מחממים במיקרוגל גבוה עד שהחמאה נמסה, בערך 1 דקה. מערבבים 2 אונקיות אפיית שוקולד לתערובת חמאה-סוכר עד שהשוקולד נמס. מערבבים פנימה ביצים; מערבבים היטב.
מוסיפים קמח, 1 כף ליקר תפוזים, תמצית וניל ומלח; מערבבים לאיחוד.
יוצקים את הבלילה לתבנית האפייה המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהחלק העליון יבש והקצוות החלו להתרחק מדפנות התבנית, 20 עד 25 דקות.
מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.
מניחים 1/4 כוס חמאה שנותרה בקערה גדולה הניתנת למיקרוגל.
מחממים במיקרוגל גבוה עד להמסה, בערך 30 שניות. מערבבים 1 גרם אפיית שוקולד לחמאה מומסת עד שהשוקולד נמס. מערבבים פנימה ליקר תפוזים ו -1 / 2 כוס סוכר קונדיטורים. מפוררים את הבראוניז שהתקררו לתערובת; מערבבים לאיחוד.
יוצרים תערובת בראוניז לכדורים בגודל 1 אינץ'; מסדרים על תבנית עם נייר אפייה. מקררים עד המשרד, על 2 שעות. הכנס מקל סוכרייה על מקל לכל כדור בראוניז.
ממיסים ציפוי שוקולד ושוקולד צ ' יפס בחלק העליון של דוד כפול מעל מים רותחים, מערבבים לעתים קרובות ומגרדים את הצדדים בעזרת מרית גומי כדי למנוע חריכה. להתחמם.
טובלים כל פופ בראוני בציפוי השוקולד, ומאפשרים לעודף שוקולד לטפטף חזרה לסיר.
העבירו את הבראוניז המצופה על תבנית עם נייר אפייה או הניחו זקוף לחתיכת קצף מלאכה. אפשר ציפוי להגדיר, על 1 שעה.