בראוני שוקולד וברולי דובדבנים
תשכחו מלצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל אמריקאי. נסו לעשות בראוני שוקולד & boozy cherry brûlées בבית. יש קינוח זה 425 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן למנה. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . אם יש לך קרם כפול, דובדבן בקירש, שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: שתיין דובדבן-פשטידות שוקולד, עוגת בראוני בייגלה שתויה, ו עוגיות שוקולד דובדבן.
הוראות
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
שים את השמנת בסיר עם זרעי וניל, ואז להביא רק לרתיחה. תוריד את החום ומערבבים בשוקולד עד שהוא נמס לחלוטין.
תרתיח את הקומקום. בינתיים, לטאטא יחד חלמונים ביצה וסוכר 50 גרם במשך 20-30 שניות עד עבה וחיוור, ולאחר מכן מערבבים את השוקולד הקרמי. מחלקים את חתיכות הבראוני ודובדבנים בין שישה 200ml ramekins או מנות, לטפטף עם קצת קירש מן הצנצנת, ואז לשפוך מעל תערובת השוקולד.
קו בדיל צלייה עם מגבת תה נקי ולעמוד את ramekins בפח.
יוצקים מים חמים באמצע הדרך את הצדדים של ramekins, לכסות את כל העניין עם נייר, ואז לבשל במשך 40 דקות עד רק להגדיר. צ ' יל לפחות 3 שעות. אלה יכולים להיות אפויים ומצונן עד 2 ימים מראש.
שעה לפני ההגשה, להכין את הקרום מסוכר.
שים את 6 כפות סוכר למחבת לא מקל להמס באופן שווה על חום עדין. לאחר שהסוכר הפך לצבע קרמל עשיר, כפית אותו מעל הפודינג ולהשאיר להגדיר קשה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקאטו ד ' אסטי ופורט הם אפשרויות נהדרות לבראוניז. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "