קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

בראוניז IV

בראוניז IV
גשו לסופר וקנו סוכר, תמצית ונילן, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. . וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: בראוניס מתוק & מלוח: בראוניז שוקולד מריר עם Dulce De Leche, בראוניז טחינה ללא דגנים (הבראוניז הטובים ביותר שאכלתי אי פעם!), ו עוגיות בוץ מיסיסיפי {Aka חלבית בראוניז מרשמלו}.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 9x9 אינץ תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בקערה בינונית, שמנת יחד את הסוכר ו 1 1/2 כוסות חמאה עד אור ורך. מקציפים את הביצים אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את הוניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים את הקמח ואת אבקת הקקאו, מערבבים לתוך התערובת מוקרם עד רק מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
4
מורחים באופן שווה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
אופים במשך 35 עד 40 דקות בתנור שחומם מראש, עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
1
מערבבים את השוקולד חציweet ונותר 2 כפות חמאה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
לחמם במיקרוגל או על דוד כפול, ערבוב לעתים קרובות עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
מיקרוגלמיקרוגל
3
מורחים על בראוניז כאשר מגניב.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים