בראוניז IV
גשו לסופר וקנו סוכר, תמצית ונילן, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. . וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: בראוניס מתוק & מלוח: בראוניז שוקולד מריר עם Dulce De Leche, בראוניז טחינה ללא דגנים (הבראוניז הטובים ביותר שאכלתי אי פעם!), ו עוגיות בוץ מיסיסיפי {Aka חלבית בראוניז מרשמלו}.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 9x9 אינץ תבנית אפייה.
בקערה בינונית, שמנת יחד את הסוכר ו 1 1/2 כוסות חמאה עד אור ורך. מקציפים את הביצים אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את הוניל.
מערבבים את הקמח ואת אבקת הקקאו, מערבבים לתוך התערובת מוקרם עד רק מעורבב.
מורחים באופן שווה למחבת מוכנה.
אופים במשך 35 עד 40 דקות בתנור שחומם מראש, עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי.
מערבבים את השוקולד חציweet ונותר 2 כפות חמאה בקערה קטנה.
לחמם במיקרוגל או על דוד כפול, ערבוב לעתים קרובות עד חלקה.
מורחים על בראוניז כאשר מגניב.