בראוניז בטעם תות-פאדג'
בראוניס פאדג'תות עשויה להיות מה שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 334 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו אגוזי פקאן, שמן צמחי, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: חומץ בלסמי בראוניז פאדג'תות, בראוניס מתוק & מלוח: בראוניז שוקולד מריר עם Dulce De Leche, ו בראוניז פאן אחד (בראוניז שוקולד משולשים).
הוראות
מחממים תנור ל 325ºF. גריז תחתון רק של מחבת 13x9 אינץ ' עם ספריי בישול או קיצור.
בקערה בינונית, להכות בראוני לערבב, מים, שמן וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 1 דקה, קערת גירוד מדי פעם.
להוסיף תותים; לנצח 2 דקות יותר. מערבבים פקאן, שקדים וקוקוס.
אופים 40 עד 45 דקות או עד קיסם מוכנס במרכז ו 2 אינץ ' מהצד של פאן יוצא כמעט נקי. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה קטנה למיקרוגל, ציפוי מיקרוגל נחשף על גבוה על 15 שניות או עד ציפוי ניתן לערבב חלקה.
מורחים או טפטוף ציפוי על בראוניז.