בראוניז בלונדי
בראוניז בלונדי הוא צמחוני ומספק כ 16 מנות. יש קינוח זה 167 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אגוזי מלך, קמח, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: בראוניז בלונדי, בראוניז עם עקף בלונדי, ו בראוניז עם ציפוי בלונדי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח אחד 8x8 מחבת אינץ'.
שלב קיצור וחלב בסיר גדול.
מניחים על אש נמוכה עד שקיצור נמס.
הסר מהחום, להוסיף את הסוכר החום והביצה. מערבבים עד היטב מעורבב.
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה ומלח; מערבבים לתוך תערובת סוכר. מערבבים וניל ואגוזים.
מורחים באופן שווה למחבת מוכנה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 20 עד 25 דקות או עד קיסם מוכנס באמצע יוצא נקי. מגניב לחתוך לריבועים 2x2 אינץ'.