בראוניז בננה עם ציפוי תות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל בראוניז בננה חלבית תות. יש קינוח זה 201 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. מתאים ל-24 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. גשו לסופר וקנו בננה, פאדג'בראוני, וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 7%. מתכונים דומים: בראוניז בננה עם ציפוי תות, עוגיות בוץ מיסיסיפי {Aka חלבית בראוניז מרשמלו}, ו בראוניס חלבית.
הוראות
תנור חום עד 350° F (325° F למחבת כהה או לא מקל). גריז או ריסוס התחתון של מחבת 13x9 אינץ'.
הפוך הבלילה בראוני כפי שהורה על תיבת; מערבבים בבננות.
אופים 24 עד 26 דקות או עד קיסם מוכנס 2 אינץ ' מהצד של פאן יוצא כמעט נקי. מגניב לגמרי.
במעבד מזון, לעבד תותים עד מחית. בקערה בינונית, לנצח אבקת סוכר, תותים, חמאה ווניל עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד חלקה.
מקשטים עם פרוסות תות, אם תרצה.