בראוניז דלעת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל בראוניז דלעת. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 493 קלוריות. אם יש לכם אבקת אפייה, ביצים, אבקת קקאווקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: דלעת שוקולד צ'יפס עוגיות דלעת ותבלינים עוגת גבינה בראוניז, בראוניז דלעת עם ציפוי דלעת פאי, ו בראוניז דלעת.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 8x8 אינץ תבנית אפייה. מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה.
בקערה אחרת, מערבבים יחד את החמאה המומסת, הסוכר ותמצית הוניל; מכים בביצים אחד בכל פעם עם כפית. בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח, ומערבבים את הבלילה עד שהוא רטוב באופן שווה. מחלקים את הבלילה לשניים בשתי קערות נפרדות.
לתוך קערה אחת של הבלילה, למזג את אבקת קקאו וצ ' יפס שוקולד. בקערה השנייה של הבלילה, מערבבים את מחית הדלעת, אגוזי מלך, קינמון, ציפורן, ואגוז מוסקט.
מורחים 1/2 של הבלילה שוקולד לתוך החלק התחתון של תבנית אפייה מוכן, ולאחר מכן עם 1/2 של הבלילה דלעת. חזור על השכבות, המסתיימות בשכבת דלעת, וגרור סכין מטבח או מרית קטנה בעדינות דרך השכבות בתנועה מסתחררת, כדי ליצור מראה משובש.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהבראוניז מתחילים להתרחק מצדי המחבת, וקיסם שיניים שהוכנס למרכז יוצא נקי, 40 עד 45 דקות. מגניב במחבת, לחתוך לריבועים, ומגישים.