בראוניז העוגה הטובה ביותר
בראוניז העוגה הטובה ביותר עשויה להיות מה שחיפשתם. לקינוח הזה יש 117 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 10%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו יותר טוב מבראוניז {עוגת תערובת בראוניז}, בראוניז פופ עוגה, ו בראוניז עוגת קקאו (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים.
מוסיפים את הביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים סירופ שוקולד וניל.
מוסיפים את הקמח והמלח עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים לתוך 15-ב משומן. איקס 10-אין. איקס 1-אין. תבנית אפייה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שקיסם המוחדר בסמוך למרכז יוצא נקי (החלק העליון של הבראוניז עדיין ייראה רטוב). מצננים על רשת למשך 15-20 דקות.
עבור זיגוג, לשלב סוכר, חמאה וחלב בסיר. מביאים לרתיחה; מרתיחים עד להמסת הסוכר.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה שוקולד צ ' יפס ומרשמלו עד להמסה.
יוצקים מעל הבראוניז ומורחים בצורה אחידה. מכניסים למקרר למשך 5 דקות לפני החיתוך.